معاون عمرانی استاندار تهران با هدف احصا مشکلات به ملارد سفر کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران طی سفری یک روزه و با هدف بررسی و احصای مشکلات به ملارد سفر کرد.

سید کمال الدین میرجعفریان، طی سفری یک روزه و با هدف بررسی و احصای مشکلات به ملارد سفر کرد. به گفته مسئولان حاضر پس از تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز شاهد راه اندازی فاز اول شهرک صنعتی شهرستان ملارد در سال آینده خواهیم بود.

 

گفتنی است، شهرک صنعتی شهرستان ملارد هم به مساحت ۸۰۰ هکتار مطابق مصوبه هیأت وزیران در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران شده که فاز عملیاتی این شهرک ۴۰۰ هکتار می‌باشد. از این مقدار حدوداً ۲۴۰ هکتار زمین صنعتی تعریف شده و با چشم انداز اشتغالزایی ۲۴۰۰۰ نفر در افق نهایی طرح با استقرار صنایع غذایی (کم آب بر)، صنایع فلزی، صنایع کانی غیر فلزی، صنایع سلولزی، صنایع برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، صنایع نساجی، صنایع دارویی، صنایع تبدیلی کشاورزی، واحدهای انتقالی صنوف دیده شده است.

پیگیری ایجاد راه دسترسی شهرستان ملارد به آزاد راه الغدیر

میرجعفریان در ادامه حضور در ملارد، از آزاد راه الغدیر بازدید به عمل آورد و عنوان کرد: ایجاد راه دسترسی شهرستان ملارد به آزاد راه الغدیر پیگیری می‌شود.

بازدید از مرکز دفن زباله غرب استان تهران در اخترآباد

سید کمال الدین میرجعفریان، در ادامه حضور خود در شهرستان ملارد از مرکز دفن زباله غرب استان تهران در اخترآباد بازدید کرد.

میر جعفریان ضمن رؤیت مشکلات موجود در این مرکز در جریان آخرین اقدامات مسئولان برای ساماندهی مرکز دفن قرار گرفت.

ادای احترام معاون استاندار تهران به مقام شامخ شهدای گمنام شهرک امید ملارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در ابتدای حضور خود در شهرک امید به همراه سید اصغر تقوی سرپرست فرمانداری ملارد به مقام شهدای گمنام شهرک امید ادای احترام کرد.

بازدید معاون استاندار تهران از محل احداث مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی آب شرب سه بانده مارلیک

معاون استاندار تهران در ادامه سفر به ملارد با همراهی اصغر تقوی سرپرست فرمانداری ملارد، حسین نوری مدیرعامل آفای غرب استان تهران و جمعی از مسئولان محلی ضمن بازدید از محل احداث مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی آب شرب محله سه بانده مارلیک در جریان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت.

شایان ذکر است این مخزن یکی از پروژه‌های مادر و تأمین کننده آب شرب ملارد است که در پیک مصرف قابلیت خروجی ۶۰۰ لیتر بر ثانیه را دارا می‌باشد.

میر جعفریان در ادامه بازدید خود از نقاط مختلف شهرستان ملارد، در بازدید از شهرک امید بخش صفادشت ضمن رؤیت مشکلات این شهرک، در جریان آخرین اقدامات مسئولان استانی و محلی برای ساماندهی و رفع نیازهای این منطقه قرار گرفت.

بر اساس این گزارش جلسه جمع بندی بازدید میر جعفریان معاون استاندار تهران از طرح‌های در دست اقدام شهرستان ملارد در سالن جلسات شورای شهر ملارد برگزار شد.

کد خبر: Z5914

انتهای پیام/

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها
منبع خبر
خبرگزاری مهر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

تلفن همراه

دکمه بازگشت به بالا