سرپرست بخشدار مرکزی ملارد معرفی شد
نرگس مشعشعی، بعنوان سرپرست بخشداری مرکزی ملارد منصوب شد.

طی حکمی از سوی محمد صادق معتمدیان استاندار تهران، نرگس مشعشعی به عنوان سرپرست بخشداری مرکزی ملارد منصوب شد.
مشعشعی بومی شهر ملارد و از نیروهای وزارت کشور می باشد که عضویت در دو دوره شورای اسلامی شهر ملارد و بخشدار مرکزی ملارد در دولت دوازدهم را در کارنامه کاری خود دارد.
در همین راستا، مراسم تکریم حیدر ابراهیمی و معارفه نرگس مشعشعی با حضور سید اصغر تقوی سرپرست فرمانداری ملارد، اعضای شورای معاونین فرمانداری، رئیس شورای اسلامی شهر ملارد، دهیاران و روسای شورای اسلامی روستاها بخش مرکزی در سالن جلسات شهید تهرانی مقدم فرمانداری برگزار شد.
سرپرست فرمانداری ملارد در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات ۴ ماهه ابراهیمی در سمت بخشدار ملارد، برای وی در سایر مراحل زندگی و کاری آرزوی موفقیت کرد.
سید اصغر تقوی همچنین با تبریک انتصاب مشعشعی گفت: توصیه بنده به خانم مشعشعی این است که فرصت خدمت را غنیمت شمرده و با سرلوحه قراردادن منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و منشور اخلاقی دولت چهاردهم از فرصت پیش آمده در راستای توسعه و آبادانی روستاها و خدمتگزاری به مردم به نحو مطلوب استفاده شود.
وی با بیان اینکه اگرچه تا کنون در روستاهای بخش مرکزی خدمات خوبی انجام شده، اما هنوز مشکلاتی در آن وجود دارد، ادامه داد: امیدواریم در سایه برنامهریزیها و تمهیدات اندیشیده شده، روند خدمترسانی به صورت روزافزون به مردم شریف بخش مرکزی افزوده شود.
انتهای پیام/