آموزش های شهروندی

گل آپارتمانی سانسوریا

از خواص گیاه سانسوریا، تصفیه و پاکسازی هوای محیط است. بر اساس تحقیقات انجام شده این گیاه می‌ تواند سموم و گاز‌های آلوده موجود در هوا مانند «تولوئن» یا «فرمالدئید» را تصفیه کند. از این رو کارشناسان توصیه می ‌کنند که از این گیاه در اتاق خواب استفاده شود تا با تصفیه هوا خوابیدن بسیار راحت ‌تر شود.

مناسبترین گل آپارتمانی

سانسوریا همانند سایر اعضای خانواده کاکتوس‌ ها از مقاومت بالایی در هوای گرم و خشک برخوردار است، از این رو نگهداری آن با شرایط اقلیمی منطقه ما مناسب است، همچنین می ‌تواند در درون ساقه و برگ ‌های خود حجم زیادی از آب را برای مدت زمانی طولانی نگاه دارد؛ بنابراین میزان آب موردنیاز آن نیز بسیار کم است.

گل سانسوریا دارای رشد بسیار آرامی است و برای سال ‌های طولانی سبز و شاداب باقی می‌ماند، از این رو نگهداری آن بسیار با صرفه و کم هزینه خواهد بود.

نیاز‌های محیطی گیاه سانسوریا

شرایط محیطی و نیاز‌های اکولوژیکی مناسب برای رشد سانسوریا شامل موارد زیر می‌ شود:

نور

گیاه سانسوریا گرچه به نور کم مقاوم است، اما در نور کامل و غیرمستقیم بهترین شرایط نوری برای گیاه مهیا می ‌شود. لازم به ذکر است در نور کم، برگ‌ های گیاه رنگ پریده می‌ شوند و در نمونه ‌های سانسوریای ابلق، طرح روی برگ‌ ها کم رنگ خواهد شد.

دما

این گیاه طیف گسترده ‌ای از دما را تحمل می ‌کند و حتی قادر به تحمل دمای زیر ۱۰ درجه سانتیگراد نیز میباشد. با این وجود بهترین رشد را در دمای ۳۰-۲۰ درجه سانتیگراد خواهد داشت. شب‌ های بسیار سرد منجر به سیاه شدن و آبکی شدن برگ‌ های گیاه می ‌شود و این مسئله ۴-۱ هفته بعد از سرما دیدن گیاه ظهور می ‌کند. سانسوریا به نور زیاد البته فیلتر شده نیاز دارد و در اثر کمبود نور، ساقه ‌های آن باریک و کم رنگ می ‌شود.

همچنین تماس با شیشه داغ و گرم نیز موجب سوختن حاشیه برگ‌ ها خواهد شد؛ بنابراین توصیه می ‌شود در زمستان نیز دمای مطلوب محیط رشد گیاه را فراهم کنید.

آبیاری

نیاز گیاه سانسوریا به آب کم است، به گونه‌ ای که در تابستان هفته ‌ای ۲-۱ مرتبه و در زمستان هر ۲-۳ هفته یک مرتبه به آبیاری نیاز دارد و این میزان کافی است و به مه‌ پاشی نیز احتیاجی ندارد، مگر بخواهید که هر چند وقت یکبار برگ‌ ها را شستشو دهید. در صورتی که گیاه بیش از اندازه آبیاری شود، بر روی برگ‌ ها زخم ‌های قهوه‌ ای رنگی بوجود می ‌آید و امکان پوسیدن برگ ‌ها از قسمت پایین و در نزدیکی سطح خاک وجود دارد، البته تحمل خشکی زیاد نیز باعث چروکیدگی برگ‌ ها می‌ شود.

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها

ملاردی ها

شهروند ملارد، فعال اجتماعی و انعکاس دهنده اخبار و وقایع شهرستان ملارد و تحلیلگر و معامله گر بازارهای مالی، طراح حرفه ای وب سایت ... برای مشاهده بیشتر تصاویر و رزومه من می توانید بر روی شکل Home (خانه) کلیک نمائید و وارد وب سایت شخصی من شوید. نظرات شما باعث دلگرمی خواهد بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا