فرسودگی ۹۴ درصد بیمارستانهای استان تهران
سیدکمال تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح بیمارستان سردار شهید سلیمانی شهر قدس در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: ۷۰ درصد طرح های ویژه بیمارستانی در دولت فعلی ساخته شده که فقط ۳۰ درصد از آن ها در سال جاری اضافه شده است.

وی گفت: در بخش دولتی از نظر شاخص های بیمارستانی استان تهران، شاخص های پایین تر از متوسط کشور را دارا و ۹۴ درصد بیمارستان های تهران و حاشیه شهر فرسوده بوده و طبق بررسی های انجام شده ۴۹ پروژه با ۲ هزار و ۳۳۹ طرح بازسازی شده و ۱۲ طرح در حاشیه تهران به بهره برداری رسیده است.
معاون وزارت بهداشت افزود: درحال حاضر ۲۶ پروژه در استان تهران با ۸ هزار و ۷۰۰ تخت در حال احداث است و مهم ترین مسئله در غرب تهران با حدود ۲ و نیم میلیون نفر جمعیت و در حاشیه بودن با کرج و تهران، به جز بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار، امکانات بیمارستانی دیگری وجود نداشت.
تقوی نژاد بیان کرد: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد، بیمارستان های ۲۵۵ تختخوابی فردیس، ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر و ۳۱۳ تختخوابی شهریار در حال احداث است و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس نیز مزین به نام سردار شهید سلیمانی افتتاح شد.
وی ادامه داد: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس، اولین بیمارستان زنجیره ای است که به شکل پایلوت در کشور مطرح می شود و بیمارستان های شهریار، ملارد و قدس به شکل مدیریت واحد با یکدیگر ادغام شده و موجب افزایش بهره وری در عملکرد بخش سلامت و رضایت مندی و کاهش هزینه ها می شود.
معاون وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۳۱۰ میلیارد تومان هزینه ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس شده است، خاطر نشان کرد: این بیمارستان در فضایی به مساحت بیش از ۱۶ هزار مربع حدود ۴۲۰ نفر در بخش کارکنان و ۵۰ نفر پزشک مشغول به فعالیت بوده که ۷۰ درصد اشتغالزایی از نیروهای بومی منطقه است.
تقوی نژاد با اشاره به اینکه بخشی از مردم برای خدمات پزشکی و درمانی به تهران مراجعه می کردند و عمده افراد امکان پرداخت هزینه های خصوصی و رفت و آمد را نداشتند، تصریح کرد: با افتتاح بیمارستان سردار شهید سلیمانی شهر قدس عمده مشکلات مردم برطرف شده و خدمات مختلفی در بخش های اورژانس، جراحی و تخصص های مختلف ارائه می شود.