بهروز هاشمی در بازدید از جشنواره همیار معلم که در پژوهش سرای بوعلی سینای ملارد با حضور دانش آموزان منتخب ملارد، شهریار، قدس و رباط کریم برگزار شد، گفت: یکی از ساحت های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت اجتماعی دانش آموزان و تعامل آنها با هم برای یادگیری بیشتر است.
وی اضافه کرد: برای تحقق این هدف، جشنوارههای فرهنگی و علمی مختلف مثل همیار معلم برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه طراحی شده و به ساحت تربیت اجتماعی به صورت عملی پرداخته میشود.
هاشمی، عنوان کرد: وقتی یک دانشآموز همیار معلم میشود و به معلم در کلاس کمک میکند، علاوه بر یادگیری درس، مهارت معلمی را می آموزد و به دبیر خود و عمق یادگیری سایرین نیز کمک میکند.
وی افزود: در دوران کرونا اجرای این برنامه های مفید کمرنگ شده بود اما اکنون اتفاقات خوبی با بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان رقم خورد و اجتماعی شدن و کنار هم یادگرفتن از دستاوردهای مهم آموزش حضوری است.
این مسئول، حفظ رقابت سالم بین دانش آموزان شرکت کننده را از دستاوردهای این طرح دانست و گفت: شرکت در این جشنواره ها به دانش آموزان علاقمند مهارت معلمی، نحوه رقابت سالم، شرایط تدریس، کنترل دانشآموزان و حفظ تمرکز را می آموزد.
در راستای موفقیت دانش آموزان و ایجاد انگیزه در امر تحصیل ، طرح همیار معلم با هدف بهره گیری از توانمندی تحصیلی دانش آموزان ممتاز به منظور رفع اشکالات درسی از سایر دانش آموزان و نهادینه کردن فعالیتهای گروهی و ارتقا کیفی تعامل اجتماعی دانش آموزان در مدارس شهرستان های استان در حال اجرا است.