جشن بزرگ انقلاب با حضور پرشور آحاد مردم در روستای بیدگنه برگزار شد

جشن بزرگ انقلاب با حضور بخشدار مرکزی ، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای بیدگنه و حضور پرشور آحاد مردم این روستا در سالن ورزشی این روستا برگزار شد.

بخشدار مرکزی در این مراسم ضمن تبریک ایام الله مبارک دهه فجر و ایام شعبانیه اظهار کرد : ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی فرصت مناسبی است تا دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای اقشار مختلف مردم تبیین و برنامه های فرهنگی وشادی آفرین، در سطح روستاها به اجرا در آید.

 

حیدر ابراهیمی در پایان ۲۲ بهمن را یادآور حماسه‌ها، رشادت‌ها و جانفشانی‌های مردم عزیز ایران دانست و از عموم مردم دعوت کرد تا با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در روز دوشنبه ، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های معمار کبیر انقلاب، حضرت امام راحل، شهدای عزیز و منویات رهبر فرزانه انقلاب ، بار دیگر تجدید پیمان کنند

سخنرانی بخشدار محترم، سخنرانی کارشناس و پزشک خانواده، هنرنمایی گروه تکواندو کاران دختر روستا ، آواز سنتی ، مولودی خوانی و قرعه کشی و اهدای جوایز از مهمترین برنامه های جشن انقلاب روستای بیدکنه بود.

لازم بذکر است در پایان این مراسم از خانواده معظم شهداء ، جانبازان و دانش آموزان برتر روستای بیدگنه تجلیل به عمل آمد.

 

کد خبر: Z2865

انتهای پیام/

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

تلفن همراه

دکمه بازگشت به بالا