این گل با روش قلمه زدن و کاشت بذر قابل تکثیر است .از نیمه های تابستان تا آخر پاییز ، قلمه های انتهایی ساقه را به اندازه 5 تا 8 سانتیمتر ، آرام جدا نمایید و در گلدانی حاوی کمپوست گلدانی بکارید و درنور مناسب و دمای 18 تا 20 درجه سانتیگراد نگه داری کنید. باید مراقب باشید خاک گلدان مرطوب بماند. بعد از 10 تا 14 روز دور از تابش مستقیم خورشید قرار دهید. هنگامی که قلمه ها ریشه زد آنها را بیرون آورید و در گلدانی با قطر دهانه 9 سانتیمتر حاوی کمپوست با پایه پیت بکارید ، هنگام کاشت دقت کنید ریشه ها شکسته یا کنده نشود.
راه دیگر تکثیر گیاه حسن یوسف کاشت بذر گیاه است . ابتدا بذرهای این گیاه را در خاکی سبک بکارید و سپس گیاه جوان را به خاکی مغذی تر که حاوی خاک مرغوب باغچه است انتقال دهید . کاشتن بذر گیاهانی قوی تر با برگ های درشت و رنگ های متنوع به وجود می آورد.
مناسب ترین محل برای نگهداری گیاه حسن یوسف جای روشن اما نه در معرض تابش مستقیم خورشید و رطوبت ۵۰ تا ۷۰ درصد و خاک مناسب رشد این گیاه مخلوطی از خاک باغچه، خاکبرگ و ماسه، است.
بزرگ ترین دشمن حسن یوسف در آپارتمان شپشک آرد آلود است. حسن یوسف هایی که در باغچه ها نیز وجود دارند گاهی مورد حمله شته ها قرار می گیرند. اگر چند جای گیاه تان حالت آردی به خودش گرفت و حشره های خیلی ریز و سمج به ساقه ها و برگ ها چسبیده بود، برگ ها را زیر آب ولرم بشویید تا این آفت ها از ساقه جدا شوند یا با یک گوش پاک کن آغشته به مایع ظرفشویی حشرات را جدا کنید و سپس ساقه را بشویید. اگر در نهایت شپشک ها زیاد بودند سریع همه ساقه ها و برگ ها را تا سطح خاک هرس کنید تا برگ و ساقه جدید رشد کند ، برگ ها و شاخه های جدید دیگر آفت نخواهند .
چند نکته:
/آبیاری بیش از حد و تهیه نامناسب خاک گلدان موجب سیاه شدن ساقه حسن یوسف می شود.
/اگر نور کافی به حسن یوسف نرسد گیاه علفی می شود و رنگ دانه های خود را از دست می دهد .
/با مشاهده زرد شدن و ریختن برگ های پایین ، آبیاری را کم کنید . سرما نیز باعث ریزش برگها می شود.
/خشکی هوا و نور شدید خورشید خشک شدن و ریزش برگها را به دنبال دارد.
/کود دهی در فصل بهار و تابستان با کودهای توصیه شده هر دو هفته یکبار (۳ گرم در یک لیتر آب) انجام شود
/برای اینکه برگهای پایین گیاه سخت و چوبی نشود باید آنرا کوتاه نگه دارید و هر بهار گلدان آن را عوض نمایید.