حامد سلمانی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ملارد در حاشیه بازدید از مناطق شهرک جعفریه و ملارد ویلای جنوبی

حامد سلمانی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ملارد در حاشیه بازدید از مناطق شهرک جعفریه و ملارد ویلای جنوبی گفت: این بازدید در راستای اجرای دستور فرماندار محترم به منظور نیاز سنجی برای اجرای پروژه های عمرانی در این مناطق صورت گرفت.

معاون فرماندار ملارد با بیان اینکه اعتبارات مناسبی از محل اعتبارات ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: در صورت واگذاری زمین مناسب از سوی شهرداری، آماده اجرای پروژه های مختلف در این مناطق هستیم.

سلمانی تصریح کرد: اجرای پروژه هایی نظیر بهبود وضعیت راه ها، تاسیس خانه بهداشت و اجرای پروژه های مختلف خدماتی، رفاهی و ورزشی در مناطق یاد شده به توجه به مطالبه ساکنین در اولویت کارهای فرمانداری قرار گرفته است.

وی در ادامه در بازدید از نقاط حادثه خیز محور چهارملارد، دستورات لازم را برای اصلاح نقاط تعیین شده صادر کرد.

کد خبر: B2051

انتهای پیام/

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها
با خرید "قهوه" برای ملاردی ها از ما حمایت کنید

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.