به گزارش روابط عمومی امور عشایر استان تهران، مهدی میزبان در این مراسم اظهار داشت: در دهه 70 خیلی تلاش شد تا جا انداخته شود که تولیدکنندگان مستقر در دشت لار استان تهران مشخصه های عشایری را دارند.
وی افزود: امروز حضور عشایر در ییلاقات دشت لار تثبیت شده و مجتمع های عشایری برای اولین بار در این دشت ایجاد شد، اما همیشه با حضور عشایر در این دشت مقاومت می شد.
میزبان بیان داشت: مدیریت امور عشایر استان تهران دیپلماسی اداری همه جانبه را می طلبد و اگر اینگونه نباشد از ارائه خدمات به عشایر جا می مانیم.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه آلبومی از همه ایلات و عشایر کشور در استان تهران حضور دارند، افزود: نمونه هایی از عشایر کرد، عرب عامری، عرب سرهنگی، هداوند، ترک اصانلو، گروهی از قشقایی ها، عشایر کله کوهی، سنگسری، عشایر بومی مازندران و الیکایی ها در مناطق عشایری استان تهران حضور دارند.
وی به وقوع خشکسالی در کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: امسال به لحاظ خشکسالی سال سختی را پیش رو داریم اما در ییلاقات استان تهران نسبت به سایر استانها وضعیت بهتر است.
مشاور و دستیار رئیس سامان امور عشایر در حوزه ریاست نیز در سخنانی اظهار داشت: امسال وضعیت مراتع کشور مناسبت نیست و نسبت به پارسال 56درصد کاهش بارندگی داریم که این کاهش بارشها به مراتع و عشایر آسیب وارد می کند.
نگهدار اسکندری با اشاره به اینکه امسال یک میلیون و 600 هزار تن از علوفه مرتعی کم شده است، گفت: ما بیشتر نگران فصل قشلاق عشایر هستیم تا ییلاق آنان و امیدوارم عشایر امسال را که یکی از سخت ترین سالها به لحاظ خشکسالی است با کمترین مشکلات سپری کنند.
این مراسم که با حضور کارکنان مدیریت امور عشایر تهران برگزار شد، از زحمات “هاتف ممیزی” مدیر پیشین امور عشایر استان قدردانی بعمل آمد و حکم انتصاب “فرشید ذبیحی” به عنوان سرپرست امور عشایر استان تهران به وی ابلاغ شد.