اوقاف و امور خیریه ملاردگزارشات ویدئویی ملارد
توزیع یک هزار بسته معیشتی در صفادشت ملارد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملارد گفت: یک هزار بسته معیشتی در سالروز ولادت امیر المومنین برای کمک به نیازمندان در صفادشت ملارد توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت الاسلام محمد ارژنگی گفت: خیران و نیکوکاران صفادشت با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بیش از یک هزار بسته معیشتی شامل ۱۴ قلم مواد غذایی شامل برنج، روغن، ماکارونی و… به همراه پوشاک را در میان نیازمندان توزیع می کنند.
او افزود: این بسته ها ویژه خانواده های ایتام، زنان سرپرست خانوار و نیازمندان صفادشت ملارد است که از قبل شناسایی شده اند و این بسته ها در روز ولادت حضرت علی (ع) به دست آن ها خواهد رسید.
وی افزود: از این خانواده ها و دیگر شهروندان درخواست کرده ایم که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از برگزاری دورهمی های خانوادگی پرهیز نمایند تا بتوانیم یاریگر کادر درمان برای ریشه کنی این ویروس منحوس باشیم.
وی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون با کمک خیرین نوع دوست در صفادشت بیش از ۱۳ هزار بسته معیشتی میان خانواده های جامعه هدف توزیع شده است و ماهانه این طرح انجام می شود.
سلام خستهنباشیدمننیازبهکمکدارممنمستجرمدرامدندارمدستمانتنگاگرمیشه کمک کنم کونید کاملتر روستای قشلاقیم