حوزه شهرستان های شهریار، قدس و ملارد امروز با جمعیتی در حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت، به عنوان یکی از محروم ترین نقاط در حوزه سرانه درمانی شناخته میشود.
سرانه کشوری تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر، ۲.۲ تخت بیمارستانی است که این آمار در غرب استان تهران کمتر از ۰.۵ تخت بیمارستانی است و بار درمانی این شهرستان ها تا به حدی بر دوش بیمارستان های شهریار و پایتخت است.
نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان های شهریار و ملارد اظهار کرد: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد پس از تحویل امروز ۸۵ درصد فرآیند تجهیز خود را سپری کرده و اگر منابع اعتباری ۱۵ درصد باقیمانده تامین شود، به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به تاکید استاندار تهران مبنی بر تسریع در بهره برداری بیمارستان شهدای سلامت ملارد افزود: برای تکمیل تجهیز این بیمارستان یک اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی و یک اعتبار بیش از ۳۰ میلیاردی برای تجهیزات هیات امنایی توسط وزارت بهداشت لازم است که در صورت تامین تا حدود ۲ ماه آینده این بیمارستان تکمیل خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به بازدید از بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی امام خمینی (ره) شهریار، بیان کرد: کلینیک تخصصی این بیمارستان پیشرفت مطلوبی داشته و آماده تجهیز است.
توکلی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی بیمارستان امام خمینی (ره)، گفت: در خصوص قسمت بیمارستانی نیز طبق برنامه زمانبندی، فاز پایانی احداث بنای فیزیکی طی یک بازه ۸ تا ۱۰ ماه تا تیر ماه سال آینده دیده شده تا پس از آن جهت تجهیز تحویل شد.
بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهدای سلامت ملارد به عنوان اولین بیمارستان این شهرستان، از فرودین ماه جهت تجهیز به دانشگاه علوم پزشکی ایران تحویل داده شد و برنجی فرماندار این شهرستان نیز در ابتدای شهریورماه با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی تجهیز، از راهاندازی آن تا پایان شهریور ماه خبر داده بود.
در خصوص بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی امام خمینی شهرستان شهریار نیز که با قدمت ۳۰ ساله به عنوان یکی از طولانیترین پروژههای تاریخ جمهوری اسلامی شناخته میشود، طاهری فرماندار شهریار ابتدای شهریورماه جاری با اشاره به پیشرفت ۹۶ درصدی پروژه بیمارستان، از تامین اعتبار ۲۰۰ میلیاردی برای تکمیل این بیمارستان خبر داده بود.
بیمارستان ملارد طلسم شده و افتتاح نخواهد شد