آموزش و پرورش ملارد
آغاز مصاحبه از متقاضیان مدیریت مدارس ملارد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد از آغاز مرحله مصاحبه از متقاضیان پست مدیریت مدارس از صبح روز چهارشنبه دوم تیرماه به مدت 6 روز خبر داد.

به گزارش دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان ملارد، طیب رضائی فر در تشریح این خبر گفت: مرحله مصاحبه متقاضیان مدیریت مدارس ملارد از صبح روز چهارشنبه دوم تیر ماه طبق برنامه زمانبندی شده در پژوهش سرای بو علی سینای آغاز می شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد تصریح کرد: 89 نفر از متقاضیان به مرحله مصاحبه راه یافتند که طی 6 روز و طبق جدولی که به متقاضیان اطلاع رسانی شده مصاحبه صورت می پذیرد.
وی ویژگی های شخصیتی و روان شناختی، مهارت های تخصصی و فنی، مدیریت و برنامه ریزی را جز مولفه های مورد نظر در مصاحبه اعلام کرد و یادآور شد: متقاضیان می بایست راس ساعت مقرر در مصاحبه شرکت کنند و عدم حضور به منزله انصراف بوده و افراد ذخیره جایگزین خواهند شد.